COSUL DE CUMPARATURI

Alegeti de pe site produsele care va intereseaza si adaugati in cosul de cumparaturi apasand pe butonul Adauga în cos, care se afla în dreptul fiecarui articol din site. Adaugati in cos cate articole doriti folosind acelasi procedeu.
Daca doriti mai multe exemplare dintr-un anumit articol, in casuta ce indica cantitatea modificati cu numarul de exemplare dorit apoi apasati butonul Actualizeaza Cosul. Pentru a scoate un produs din cosul dumneavoastra de cumparaturi, treceti la cantitate valoarea 0 apoi apasati butonul Actualizeaza Cosul. Daca plecati si reveniti pe site cosul de cumparaturi va avea produsele pe care le-ati ales deja.

CUM COMAND?

Pentru a comanda produsele trebuie sa aveti un cont. Daca nu aveti un cont puteti totusi adauga produse in cosul de cumparaturi urmand ca in momentul in care doriti sa comandati sa va creati unul.
Imediat dupa crearea contului, un mesaj va fi trimis catre adresa dumneavoastra de e-mail pentru verificarea acesteia .

INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI COMPORTAMENTUL CA MEMBRU.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului Grandeaur.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

PROMOTII SI CONCURSURI

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publica sau privata. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

PRETUL PRODUSELOR

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA .

Plata produselor comandate se poate face:

  1. ramburs/numerar la livrare (clienti persoane fizice) 

  2. prin virament bancar in contul nostru (clienti persoane juridice sau clienti persoane fizice). 

  3. on-line prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile romanesti)

  4. plata la livrare (numerar sau carte de credit/debit) la ridicarea marfii din magazinele noastre.

PLATA IN NUMERAR

Plata numerar se face in lei in show-room-ul GRANDEAUR din Soseaua Nicolae Titulescu , nr 92 , Sector 1 , in procent de 50% pentru comenzi , diferenta urmand a fi platita cu 4 zile inainte de livrare sau integral pentru produsele ridicate din show-room .

PLATA PRIN VIRAMENT BANCAR

Datele necesare pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele:

S.C. MOBILA GRANDEAUR S.R.L.
Soseaua Nicolae Titulescu , nr 92 , Sector 1 , Bucuresti 
Reg. Com.: J23/1149/26.04.2012
CUI: RO30126419
IBAN LEI: RO11BRMA0999100059800787
Banca: BANCA ROMANEASCA

PLATA CU CARD ON-LINE

Puteti efectua plata on-line cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

LIVRARE

In functie de numarul pieselor comandate , livrarea se face gratuit in zonele Bucuresti , Ploiesti , Urziceni , Focsani , Adjud , Onesti . Produsele pot fi ridicate si din showroom-ul din Soseaua Nicolae Titulescu , nr 92 , sector 1 , Bucuresti , sau livrate prin intermediul curierului . In cazul comenzilor tip prototip sau a comenzilor de serie pentru care se solicita culori diferite de cele din serie , termenul de livrare va fi comunicat telefonic . 

Pentru intrebari , va stam la dispozitie la adresa contact@grandeaur.ro sau la tel. 0723.102.112.